Over ons

Als voetbalschool vallen wij graag op in de voetbalwereld. De afgelopen jaren hebben wij  meerdere samenwerkings-verbanden gecreëerd met als gevolg dat veel jeugdtalenten zijn doorgestroomd naar betaalde voetbal organisaties (BVO), zoals PSV Eindhoven, Ajax Amsterdam, NEC Nijmegen, VVV Venlo, Fortuna Sittard, FC Eindhoven en Helmond Sport.

Jong en oud melden zich aan bij onze voetbalschool. Onze doelgerichte trainingen zorgen ervoor dat onze leden extra vaardigheden meekrijgen die nodig zijn om een professionele voetbalcarrière tegemoet te gaan. 

Met het oog op de toekomst zijn we continue bezig met het ontwikkelen van onze spelers. Omdat wij een hechte samenwerkingsverband hebben meerdere BVO’s zijn wij als voetbalschool continu in beweging en ontwikkeling. Om de top te behalen zul je hard moeten werken. Een goede voetballer zijn is top, een goede voetballer blijven is kunst.

Ons doel is om onze leden te ontwikkelen tot talentvolle (prof)voetballers door middel van disciplinaire, dynamische en doelgerichte trainingen. Hierbij staat de leerbehoefte en de wil om te leren van onze leden centraal. 

Uitstroom naar profclubs

Partners & Sponsors

Professionele trainers

Vrijwilligers

Ons team

Faiz EssAKKATI

Wie is Faiz?

Een aantal kenmerken die mij omschrijven: georganiseerd, leiderschap, fanatiek, professionaliteit en disciplinair. Zo zet ik mij ook in als trainer. Ik ben gedreven en net zoals mijn collega’s doen wij niet aan halve werk. Naast eigenaar en trainer van de Helmondsevoetbalschool ben ik ook scout en techniektrainer bij PSV Eindhoven.

Faiz & Sport

Als amateurvoetballer ben ik begonnen bij Mierlo-Hout in de jeugdelftallen. Ik ben doorgegroeid tot hoofdklasse speler in het 1e elftal. Daarnaast heb ik een aantal jaren als zaalvoetballer op eredivisie niveau gevoetbald. 

Faiz als trainer

Mijn carrière als trainer is begonnen bij Helmondia. Door verschillende succesverhalen in het verleden is de interesse bij mij gegroeid om als trainer verder te gaan. Het gevoel dat je als trainer ervaart wanneer jouw pupil groeit en uiteindelijk de stap maakt naar een BVO of naar een selectieteam van een amateurclub is onbeschrijfelijk. Als trainer zie je de pupillen ook successen behalen bij de desbetreffende BVO’s/amateurclubs. Dit heeft mij er toe gezet een voetbalschool te beginnen met een team van professionals die mijn visie delen. Hard werken verslaat talent, als talent niet hard werkt!

 

Anouk van Roij

Wie is Anouk?

Enkele kernbegrippen welke op mij van toepassing zijn: leider, ondernemer, coach, planner, resultaatgericht, kwaliteitsgericht, communicatieve & sociale vaardigheden, servicegericht, toegankelijk, flexibel, integer, innovatief, creatief en daadkrachtig.

Anouk & Sport

Mijn passie is al mijn hele leven voetbal, ik heb zelf op een redelijk niveau gevoetbald ( RK PVV, Someren dames 1, Mierlo- hout Dames 1 en KNVB) maar door een zware knieblessure al vroeg een einde aangekomen.

Anouk als trainer

Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met voetbaltrainingen verzorgen aan de jeugd (9 t/m 17 jaar). Hier haalde ik ontzettend veel voldoening uit. Als trainer ben ik er om kinderen en jongeren te motiveren, ontwikkelen maar vooral plezier en het genot van je sport te laten ervaren! Ik vind het ontzettend belangrijk om jongens en meisjes niet alleen beter te maken als voetballer maar zeker ook te ondersteunen bij het ontwikkelen als persoon/mens. 

 

Jordy Thomassen

Wie is Jordy?

 

Jordy & Sport

 

Jordy als trainer

Ilias ESSAKKATI

Wie is Ilias?

Een aantal van mijn eigenschappen zijn: gedreven, creatief, sportief en humoristisch. Ik ben ook iemand die graag een steentje bijdraagt aan de maatschappij door de jongeren te motiveren om het beste uit zichzelf te blijven halen.

Ilias & Sport

Als voetbalfan ben ik in de jeugd van Mierlo-Hout begonnen. Daarna doorgegroeid tot speler van het 1e elftal bij een aantal amateurclubs in Helmond. Daarnaast ben ik twee jaar zaalvoetbalspeler geweest op eredivisie niveau.

Ilias als trainer

Ik ben te omschrijven als de strenge trainer, vel en ik draai er niet omheen. Natuurlijk houd ik rekening met de leeftijdscategorieën. Maar de voetbalwereld is een harde wereld en dat proberen we onze spelers ook mee te geven.

Mohammed Essanoussi

Wie is Mohammed?

Mensen beschrijven mij als een disciplinaire, humorisitische en emphatische man. In Marokko heb ik mijn studiejaren toegewijd aan sport en onderwijs.  

Mohammed & Sport

In Marokko ben ik voetballer geweest voor een aantal amateurclubs. In mijn voetbalcarrière heb ik de nodige wedstrijden mogen meedraaien om te kunnen zeggen dat ik verstand heb van voetbal. Ik ben de rust zelf, totdat mijn favoriete club speelt, dan ben ik de hooligan in huis.

Mohammed als trainer

Ik heb als oud-voetballer en betrokken vader de nodige bagage om onze voetballers doelgericht te kunnen trainen. De top eist o.a. discipline, efficiency, conditie en techniek dit zijn dus ook zaken waarin ik een bijdrage zal leveren bij de Helmondsevoetbalschool.

Kay van der vorst

Wie is Kay?

 

Kay & Sport

 

Kay als trainer

Abdul Alsbaei

Wie is Abdul?

 

Abdul & Sport

 

Abdul als trainer

Chafik Mezziani

Wie is Chafik?

 

Chafik & Sport

 

Chafik als trainer