TRAININGEN

Helmondse voetbalschool is niet club gebonden, zo zijn er deelnemers van verschillende clubs uit de regio. Iedereen wordt naar eigen leeftijd en vaardigheid ingedeeld en getraind. Plezier hebben in het voetbal en met de andere deelnemers is bij de Voetbalschool de basis om een betere voetballer te worden. Mooie aannames, steek pasjes, dribbels en acties zijn een paar van de technieken die al veel terugkomen in de oefenpartijtjes. We zien heel veel talent in de huidige groep spelers en dat maakt het leuk om training te geven.

Met individuele training bereik je nog sneller resultaat, wij hebben hiervoor diverse mogelijkheden die op maat gemaakt kunnen worden.

Trainingstijden

Hier komen de trainingstijden te staan

Inhoud van de trainingen

De helmondse Voetbalschool richt zijn trainingen op techniek,snelheid en coördinatie. Techniek en coördinatie . Ruzie met je eigen lichaam, is ruzie met de bal. Wij werken wekelijks met jonge spelers en dus is plezier heel belangrijk. Echter, in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar zijn kinderen in de ideale motorische fase om bewegingen en technieken aan te leren. Wij willen deze kinderen helpen om zich als voetballer te ontwikkelen ongeacht hun niveau. Ten grondslag aan onze oefenstof ligt de ‘Wiel Coerver-methode’. In onze trainingen zal wekelijks aandacht worden besteed aan verschillende voetbalhandelingen:

– Balgevoel

– Coördinatie training

– Snel voetenwerk

– Passeer- en schijnbewegingen

– Traptechniek en aanname van de bal

– Basisbewegingen

– Combinatie van bovenstaande oefeningen

– Partijvormen zoals 1 tegen 1, 2 tegen 2 en overtalsituaties

– Weerstanden of methodische stappen in techniektraining