Jeavi 8jaar en gescout door psv!

Jeavi traint nu al een tijdje bij de Helmondsevoetbalschool om zijn voetbaltalent te verbeteren.Bij de Helmondsevoetbalschool doen we er samen met Jeavi alles aan om de doelen richting een professionele voetbalcarrière te behalen. Sinds Jeavi bij H.V.S. traint maakt ie goeie ontwikkelingen door, Met zijn passie voor het voetballen hebben we er alle vetrouwen in.We zijn super trots op Jeavi en wensen hem namens H.V.S. heel veel succes!

Adin 8 jaar en gescout door PSV!

Adin is een zeer technische speler met een gouden linkerbeen, goede mentaliteit en discipline. Adin traint nu al een tijdje bij de Helmondsevoetbalschool, en is de 18e voetballer die binnen een hele korte periode is gescout door een profclub. Adin mag stage lopen bij PSV. Wij van de H.V.S zijn super trots op Adin en wensen hem heel veel succes. Wij blijven trainen en ontwikkelen om onze jonge helden op het hoogste niveau te brengen.

Yalen gaat naar psv!!

Yalen Meulendijks is inmiddels 11 jaar en heeft zijn stage bij PSV geweldig doorstaan.

Wij van de Helmondsevoetbalschool zijn trots op onze Yalen. Nog geen 6 maanden geleden werd hij gescout door F.C. Eindhoven, dit was al een geweldige prestatie. Maar daar bleef het niet bij, door zijn werkethiek, doorzettingsvermogen en zijn grote liefde voor voetbal is dit ook door PSV opgemerkt. Sinds Yalen bij H.V.S. traint heeft hij grote ontwikkelingen gemaakt, hij laat iedere training zien dat hij er staat. Aankomend seizoen mag hij zijn kracht en technische kwaliteiten laten zien bij PSV. Wij van H.V.S. weten dat Yalen genoeg in zijn mars heeft om de top te halen, wij blijven door trainen en begeleiden hem hierin. We wensen je veel succes in de volgende hoofdstuk van je voetbalcarrière.