Yalen gaat naar psv!!

Yalen Meulendijks is inmiddels 11 jaar en heeft zijn stage bij PSV geweldig doorstaan.

Wij van de Helmondsevoetbalschool zijn trots op onze Yalen. Nog geen 6 maanden geleden werd hij gescout door F.C. Eindhoven, dit was al een geweldige prestatie. Maar daar bleef het niet bij, door zijn werkethiek, doorzettingsvermogen en zijn grote liefde voor voetbal is dit ook door PSV opgemerkt. Sinds Yalen bij H.V.S. traint heeft hij grote ontwikkelingen gemaakt, hij laat iedere training zien dat hij er staat. Aankomend seizoen mag hij zijn kracht en technische kwaliteiten laten zien bij PSV. Wij van H.V.S. weten dat Yalen genoeg in zijn mars heeft om de top te halen, wij blijven door trainen en begeleiden hem hierin. We wensen je veel succes in de volgende hoofdstuk van je voetbalcarrière.

Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>